10-Delig Lakset

Wil je je schilderwerk naar een hoger niveau tillen? Dan is het Benson Lakset Duo Pack de ideale keuze. Dit handige lakset bevat alles wat je nodig hebt om je schilderwerk perfect af te werken. Met de bijgeleverde 10 extra rollers kun je langdurig aan de slag en ben je altijd voorzien van hoogwaardige materialen. De verschillende soorten rollers en de twee houders maken dit lakset veelzijdig en efficiënt voor verschillende toepassingen.
Belangrijkste kenmerken
Het Benson Lakset – Duo Pack biedt een handige lakroller die perfect is voor het lakken van allerlei schilderwerk. De set bevat 10 extra rollers, waardoor je voor een lange tijd voorzien bent van voldoende materiaal. Deze extra rollers zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor diverse oppervlakken en soorten verf. De meerdere soorten rollers in de set zorgen ervoor dat je altijd de juiste roller voor de juiste klus hebt, wat bijdraagt aan een professioneel eindresultaat.
Overige specificaties
Naast de rollers bevat dit lakset ook twee houders, wat het aanbrengen van verf gemakkelijk en efficiënt maakt. De houders zijn ontworpen om comfortabel in de hand te liggen en zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf. Dit zorgt niet alleen voor een betere afwerking, maar maakt het schilderen ook minder vermoeiend. Het compacte en lichte ontwerp van de lakrollers en houders maakt ze eenvoudig te gebruiken en op te bergen.

EUR 7.95